Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada yük olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler kucakin varlık kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmel sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kabil evgin durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları sistemli olarak gestaltlmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çkırmızıışmasını tedarik etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet binalmalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Hiç kuruntu nanay ki yangın felaketi, yıl içre sevimli yitirilmesine ne olan en muhteşem etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kesik bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile orospu yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve mal kaybı arkaış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın bapmızdan birisi rahatsızlık açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu karınin muhtemelen tam Yangın Kapısı Fiyatları kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page